Visita a l’Institut d’Educació Secundària Algarb

https://www.asabis.org/wp-content/uploads/2017/06/IMG-20170616-WA0001.jpg
https://www.asabis.org/wp-content/uploads/2017/06/IMG-20170616-WA0000-Retallada.jpg

El passat 18 de maig ABIS va visitar l’Institut d’Educació Secundària Algarb, de Sant Jordi de ses Salines a Eivissa, per tal de donar-se a conèixer als estudiants d’Integració Social.

Aquest centre imparteix el Cicle Formatiu d’Integració Social des de l’any 2013 i enguany en sortirà la tercera promoció de professionals TSIS.

La trobada es dugué a terme en horari escolar dins la classe del professor Daniel Pons. En trobar-nos en període de formació pràctica en centres de treball pels alumnes de segon curs, hi assistiren les alumnes de primer curs i un alumne de segon.

A la visita es donà informació i s’explicà el desenvolupament de l’associació, es donà a conèixer la situació laboral actual dels Integradors Socials a les Illes Balears i es feu èmfasis en la importància de donar visibilitat als professionals d’aquest sector. Així mateix ens acompanyà l’Educadora Social Cristina Juàrez que aportà el seu punt de vista sobre la necessitat i la importància dels TSIS.

Les i l’alumne van mostrar un gran interès per les tasques que duem a terme des de l’associació i s’establí un punt de contacte per tal que els i les TSIS d’Eivissa comptin amb un representant d’ABIS a l’illa.


Deixa un comentari