I Assemblea General d’ABIS

https://www.asabis.org/wp-content/uploads/2017/06/DSC_1085.jpg
https://www.asabis.org/wp-content/uploads/2017/06/DSC_1086.jpg
https://www.asabis.org/wp-content/uploads/2017/06/DSC_1088.jpg
https://www.asabis.org/wp-content/uploads/2017/06/DSC_1092.jpg
https://www.asabis.org/wp-content/uploads/2017/06/DSC_1091.jpg

El 27 de gener de 2017 es va dur a terme la I Assemblea General d’ABIS amb la presència de l’actual junta directiva, l’expresidenta Xisca Tur, voluntaris, col·laboradors, i associats d’ABIS, el representant sindical d’STEI, professors de l’IES Mossèn Alcover de Manacor i estudiants d’Integració Social. Un total de 60 persones.

A l’assemblea es va presentar l’actual junta directiva (Sonia Contreras com a presidenta, Gabriel Ossa com a secretari, Mariana Garay com a tresorera, Nayara Leal com a vicepresidenta y vocal, Jaume Aron com a vicesecretari i vocal i Sebastián Salom com a vocal), es va donar informació de les diferents entitats nacionals d’Integradors Socials i es van mostrar els estatuts i els grups de treball de la nostra associació. Així mateix, es va informar de la intenció de dur a terme una borsa de treball en la que actualment estem treballant per anunciar ofertes laborals amb perfil de TSIS, també es va informar dels requeriments i avantatges d’associar-se, es van recordar les activitats que es dugueren a terme el 10 de gener, dia nacional de l’integrador/a social i es va projectar el vídeo que s’havia compartit per les xarxes socials per fer-ne difusió.

Amb caràcter de continuïtat, es va mencionar la intenció de convocar una II Assemblea General sense determinar la data.

En aquesta jornada vam comptar amb el diari Ultima Hora que va publicar el dia 30 de gener un article de la I Assemblea General d’ABIS.

 

 


Deixa un comentari